Gå til sidens hovedinnhold

21 nye smitte-tilfeller

21 personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Det er kjent smittevei for 15 av dem. Smitteveien er foreløpig ukjent for de seks øvrige, men det jobbes fortsatt med smittesporing rundt disse..

Ved Tryggheim barnehage er det påvist smitte, og både barn og ansatte settes i karantene. Det er også påvist smitte ved tre skoler i kommunen i løpet av det siste døgnet. Dette gjelder Danvik skole, Killingrud ungdomsskole og Åssiden videregående skole. Nærkontakter av de smittede settes i karantene ved alle tre skolene.

- Etter fire dager med lavere smittetall har vi nå tre dager på rad med relativt høye tall. Det er en utvikling vi følger nøye med på og som gir grunn til bekymring dersom den fortsetter. Vi har fortsatt et stort behov for å redusere smittetrykket i Drammen kommune, sier smittevernoverlege Einar Sagberg.

Siden begynnelsen av mars 2020 har 3935 personer bosatt i Drammen kommune fått påvist koronasmitte. 48 personer har gått bort etter å ha fått påvist smitte.

Kommentarer til denne saken