Gå til sidens hovedinnhold

36 nye korona-tilfeller: – Var forberedt

36 personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Det er kjent smittevei for 27 av dem som nå har fått påvist smitte. Smitteveien er ukjent for åtte personer, mens den er uavklart for den siste.

Ved Losjeplassen bo- og servicesenter og nattjenesten må flere ansatte ut i karantene etter smittetilfeller. Også ved Lilleløkka barnehage må flere barn og ansatte i karantene etter påvist smitte. Ingen av kommunens skoler berøres av smittetilfellene som rapporteres i dag.

- Vi legger ikke så stor vekt på rapporterte tall fra enkeltdager, men var forberedt på at vi kunne se et høyere tall i dag enn de foregående dagene. 36 tilfeller er en god del høyere enn i går, men vi ser heldigvis ikke den samme kraftige veksten som vi så i antall smittetilfeller rett etter vinterferien. Vi håper selvfølgelig at de nærmeste dagene heller ikke vil vise noen kraftig økning i antall smittetilfeller, sier kommuneoverlege John David Johannessen i en pressemelding.

Siden begynnelsen av mars 2020 har 3653 personer bosatt i Drammen kommune fått påvist koronasmitte. 47 personer har gått bort etter å ha fått påvist smitte.

Kommentarer til denne saken