Gå til sidens hovedinnhold

Å bo i Svelvik er en reise på første klasse

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

(Drammens Tidende)

Vi i Svelvik har alt som skal til for å trives. En fantastisk beliggenhet med nærhet til fjord og skog. Vi har skoler og barnehager til alle. Vi har tilbud til fritidsaktiviteter som fotball, håndball, sykkel, tennis, jolleseiling, orientering, bading, fisking og vintersport med ski og skøyter. Batteriøya med båthavn og turstier langs fjorden.

Vi i Svelvik har etrikt kulturliv med mannskor, damekor, musikkorps, teatergruppe, anerkjente kunstnere innen bilde og skulptur, nyoppusset kirke med nytt orgel, og høydaren, Svelvikdagene og Svelvikspillet hver høst. Vi har et rikt tilbud til pensjonister på Frivilligsentralen som turer med buss og båt samt sykehjem med eget kjøkken.

Følg oss på Facebook - DT Meninger

Vi i Svelvik har industri med arbeidsplasser, håndverkere som dekker de fleste bransjer, vi har en handelsnæring inkl. pol, hvor vi får kjøpt det meste, vi har campingplass samt jordbruk og dyktige fruktdyrkere.

Alt er lett tilgjengelig uten trafikklys og kø. Ingen parkometer og bare en rundkjøring. Nå planlegges det nytt industriområde som genererer flere arbeidsplasser. Flott tomteområde og hus ligger og venter, samt at det bygges flotte leiligheter helt i vannkanten. Ikke mye som mangler i lille Svelvik.

Fikk lyst til skrive dette nå som vi har blitt en del av Drammen, eller omvendt. Dessuten synes jeg media har en tendens til å fokusere og skrive mest om negative ting. Se alltid lyst på livet er det noe som heter. Velkommen til Svelvik.

Les også

Varsler flere avganger på kollektivtransportens «missing link»

Kommentarer til denne saken