↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

60 års gave 

Å kjøpe en gave til de som fyller 60 år kan være vanskelig. Eldre sier ofte, ikke kjøp en gave til meg, jeg har alt jeg trenger." Så hva kjøper man til en dame på 60 år? Eller en mann på 60? En 60 års gave trenger ikke alltid å være vanskelig å finne. Legg bort tanken om å gi bort ting og tang, og velg en gave som viser hvor mye du bryr deg! En gave som 60 åringen vil verne om i lang tid fremover er ingenting annet enn en opplevelsesgave!  

 

60 år - en milepæl i livet

Det å fylle 60 år er en milepæl i livet - det er et stort tall som må feires! Gjør 60 åringens drøm til virkelighet! Hva med å finne en opplevelse som er relatert til 60 åringens hobby, personlighet eller interesse? Enten det er en helikoptertur, en unik overnattingsopplevelse, en annerledes getaway eller en helt unik aktivitet. Uansett om opplevelsesgaven er morsom, utfordrende, avslappende eller spennende, vil den få 60 åringen til å føle seg spesiell, nettopp fordi gaven du har valgt er gjennomtenkt og personlig. 

 

En 60 års gave som blir til et minne for livet
Leter du etter en 60 års gave til tante, onkel eller svigermor? Eller fyller mamma 60 år? Uansett om det er til en nær venn eller et familiemedlem, vil du finne noe som passer enhver smak og interesse på YouWish.no. På YouWish finner du nemlig et bredt spekter av opplevelsesgaver - perfekt 60 års gave hver gang! En opplevelse kan by på eventyr eller rett og slett total avslapning. En opplevelsesgave kan være nyttig, rørende, gledelig og gjennomtenkt. Noe alle opplevelsene hos YouWish har til felles er at de blir til minner for livet.

Slik finner du en 60 års gave på YouWish.no:
1. Besøk YouWish.no og velg en opplevelse du har lyst til å gi bort.
2. Kjøp opplevelsen på nett.
3. Skreddersy gaven ved å gi den et personlig preg.
4. Fiks, ferdig, klar! Gavemottaker boker opplevelsen enkelt selv.

De beste minnene kommer fra de vi deler med andre. Hva med å gi bort en opplevelse til 60 åringen for to? Gi bort en kveld på stand up og bli med selv! Eller hva med å utfordre 60 åringen til en dag med paddle board? Kanskje en hyggelig tur til hovedstaden med en øl-eller vinsmaking kunne falle i smak? Uansett hva du velger å overraske 60 åringen med, vil det bli et herlig minne man kan se tilbake på for resten av livet.