Emma (26) forlater Svelviksposten – blir redaktør i Dagsavisen

- Som redaktør i Svelviksposten er jeg vant til å tenke over hvem sakene våre egentlig påvirker, for jeg møter dem på butikken eller i byen. Dette fokuset ønsker jeg å videreføre i storskala hos Dagsavisen, sier Emma Huisman Moskvil.

- Som redaktør i Svelviksposten er jeg vant til å tenke over hvem sakene våre egentlig påvirker, for jeg møter dem på butikken eller i byen. Dette fokuset ønsker jeg å videreføre i storskala hos Dagsavisen, sier Emma Huisman Moskvil. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Emma Huisman Moskvil slutter som ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten. I oktober begynner hun i ny jobb som nyhets- og reportasjeredaktør i Mediehuset Dagsavisen.

DEL

– Det har vært en glede å komme så tett innpå svelvikingene som redaktør i Svelviksposten. Jeg har møtt så mange flotte og rause mennesker, og er takknemlig for alle som har gitt både ris og ros til avisa, og dermed har hjulpet oss til å snu den negative opplagstrenden og doble antallet digitale abonnenter på et år. Nå tar jeg med lokalavisas fokus på menneskene bak sakene og digital historiefortelling videre til Dagsavisen, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten, Emma Huisman Moskvil.

Huisman Moskvil har vært ansatt i Svelviksposten siden 2017. Før det har hun jobbet som frontsjef og journalist hos flere regionsaviser i aviskonsernet Amedia. Hun tok over sjefsjobben i Svelviksposten etter Dag E. Wathne.

Styreleder Øyvind Bladt Hagen takker Emma Huisman Moskvil for to bra år som redaktør i Svelviksposten.

– Emma Huisman Moskvil har lyktes med de digitale operasjonene i avisa, og har skapt gode resultater. Vi ønsker henne lykke til med nye utfordringer.

Han legger til at arbeidet med å finne en etterfølger starter umiddelbart.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken