Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyser eiere av forlatte biler på parkeringsplassen

Artikkelen er over 2 år gammel

FAU i Ebbestad barnehage ønsker å komme i kontakt med eierne til to forlatte biler som står på barnehagens parkeringsplass.

Den ene av bilene ble satt ved barnehagen høsten 2018 og den andre kom på vinterstid i år.

– Begge bilene har fått hard medfart før de ble plassert på parkeringsplassen. Den ene av bilene har knust frontvindu, og det ser ut til at deler av interiøret er demontert, skriver Rune Bjørge, leder for FAU Ebbestad barnehage, i en mail til Svelviksposten.

LES OGSÅ: – Man kan mene mye når man sitter hjemme i sofaen, men det hjelper lite

Opptar parkeringsplasser

Bil nummer to er også full av brev, adressert til forskjellige personer i Fetsund kommune. Brevene ligger tydelig synlig i passasjersetet på bilen, og kommer fra forskjellige avsendere, ifølge Bjørge.

– Begge bilene opptar parkeringsplasser, noe som det er trangt om for barnehagens del. I tillegg står en av bilene hensatt så den hindrer sikt og fremkommelighet på parkeringsplassen, skriver FAU-lederen.

Til hinder for snørydding

Gjennom vinteren har en av bilene vært til hinder for snørydding, noe som har medført at bilen med snøhaug har okkupert fire parkeringsplasser.

Barnehagen har kontaktet Svelvik kommune, og de har plassert en lapp på bilen med et ønske om at eieren av bilen fjerner denne, da den er til hinder for snørydding.

– Bilen har til tross for dette ikke blitt fjernet, skriver Bjørge.

Nå oppfordrer han eierne av bilene til å ta kontakt, slik at de ikke skal lage mer parkeringstrøbbel for barnehagen.

Les også

Mener det blir umulig å bomfinansiere ny Svelvikvei alene – det er Muri uenig i

 

Kommentarer til denne saken