Fem korona-friskmeldt

Av de 57 personene som er bosatt i Drammen kommune som har fått påvist korona, er fem personer friskmeldt.

DEL

Ytterligere tre personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. En gladnyhet er likevel at fem av de totalt 57 personene som nå har fått påvist viruset i kommunen, er friskmeldt.

To av de som det siste døgnet har fått påvist koronasmitte ble ifølge en pressemelding fra Drammen kommune testet i forbindelse med innleggelse på sykehuset.

Den tredje er en ansatt i helsesektoren utenfor kommunen.

En av disse tre positive testene knyttes opp mot en utenlandsreise. I de to andre tilfellene er det foreløpig ikke funnet en sikker smittevei. Nærkontakter av de som nå har fått påvist smitte er kartlagt og satt i hjemmekarantene, opplyser kommunen.

- At vi får flere tilfeller hvor det ikke er mulig å finne en sikker smittevei, er et klart tegn på at viruset også kan smitte fra personer med milde symptomer. Derfor er de generelle tiltakene i befolkningen med å holde avstand, vaske hendene ofte og hoste eller nyse i et papirhåndkle eller albuekroken svært viktige for å begrense smitten, sier Madli Indseth som er virksomhetsleder for Medisinskfaglig virksomhet i Drammen kommune.

Artikkeltags