Flere husstander uten vann etter vannlekkasje i Svelvik sentrum

Foto:

Naboer vil trolig være uten vann i timevis.

DEL

(Drammens Tidende) SVELVIK: Onsdag morgen har det oppstått en vannlekkasje i Storgata i Svelvik.

Kommunen opplyser på sine nettsider at det på morgenkvisten oppsto et brudd på hovedvannledningen, og at dette har medført at vannet er stengt for mange beboere i Svelvik sentrum.

Vannet vil være borte store deler av dagen mens reparasjonene av vannledningen pågår. De rammede adressene er Storgaten 69-81, Nedre Strømsgate, Løkkegaten, Prestegaten og Åsgaten mellom nummer 1 og 9.

Ifølge kommunen vil det bli kjørt en konteiner med vann til de som har mistet vannet. Det vil bli utlevert 10-litersposer med vann ved en konteiner i sentrum.

I halv ti-tida forteller virksomhetsleder for vann og avløp i Drammen kommune, Live Johannessen, at de så langt ikke vet årsaken til vannbruddet.

– Vi har ingen ytterligere opplysninger om verken årsak eller type ledning eller alder på den. Vi vet muligens noe mer om dette når bruddet er avdekket. Gravearbeidet er påbegynt, sier Johannessen.

Saken fortsetter under bildet.

Kommunen kom med vanntank til berørte naboer.

Kommunen kom med vanntank til berørte naboer. Foto:


Det skal være sendt ut sms-varsel til de som er berørt. Det vil sendes ut sms-varsel når vannkonteineren er på plass, samt nytt varsel når vannledningen er ferdig reparert og vannet er tilbake.

Lekkasjen påvirker også Brakars busslinjer 91, 92 og 98, som ikke kan kjøre i gata.

– Siste påstigning blir Svelvik ungdomsskole og neste holdeplass blir fergeleie. Vi beklager de ulemper dette medfører våre kunder, opplyser Brakar.

Foto:


Artikkeltags