Gå til sidens hovedinnhold

Har varmet opp for Tiesto og Kygo – nå kommer artisten til Berger

Artikkelen er over 2 år gammel

Ung Fritid og UKS arrangerer tidenes første EDM-konsert i Svelvik, og har sikret seg store navn til scenen.

Allerede på fredag klokken 18.00 braker den rusfrie gratiskonserten «Undergrunnen EDM» løs i Fossekleiva. Det er Ung Fritid og Ungdommens Kommunestyre som står bak konserten, og det er ingen aldersgrense, verken opp eller ned.

Det var UKS som kom med forslaget om en rendyrket EDM-konsert (elektronisk dansemusikk).

Arrangørene kan skilte med store navn til konserten. Artisten Stisema, som har varmet opp for store DJ-er som Tiesto, Kygo og Sam Feldt er en av artistene som skal gjeste Fossekleiva.

Har har også spilt på utsolgte arrangementer på Hemsedal, Skral festivalen i Grimstad, Library Club i London og Pink Champagne på øya Hvar i Kroatia.

Stisema har 130.000 månedlige avspillinger på Spotify, og hele 3,5 millioner avspillinger på sine låter totalt. Han slipper også sin nye låt “Trouble” samme dag.

Les også

Fant plassen sin i kjelleren til Samfunnshuset

Partystemning

På scenen vil også July Sax også være, og hun tar partystemningen til nye høyder med sitt saksofonspill når hun opptrer med DJ på nattklubber, show, konserter, events, brylluper, private og åpne arrangementer.

Det har gjort henne populær på Rådhusplassen under VG lista, Elvefestivalen, Skisprinten, Trestokkfestivalen, Fredrikstad Cup og andre scener.

Les også

– Et av de beste arrangementene de 18 årene jeg har vært her

 

Ønsket arrangement for ungdom

Stine Mette Muggerud i UngFritid forteller at det var et  politisk ønske om et arrangement for ungdom i nærmiljøet. Et på Ebbestad, Berger og på Nesbygda. Dette var en del av kommuneplanens handlingsdel.

– Ung Fritid og Ungdommens kommunestyre (UKS) har hatt to møter hvor vi har planlagt arrangementet på Berger. UKS ønsket et LAN, men etter flere undersøkelser fant vi fort ut at dette ville bli for kostbart å gjennomføre. Det ble da bestemt at vi istedet arrangerer en konsert.

På konserten vil ungdommene også hedre en tidligere fritidsklubb som holdt til i Fossekleiva tidligere, nemlig KFK, Kleiva FritidsKlubb.

– Et slideshow med bilder fra KFK vil rulle og gå, og det vil bli noen aktiviteter som ungdommer som gikk på KFK vil kjenne igjen.

Kommentarer til denne saken