Gå til sidens hovedinnhold

Ine-Elise (31) forlater Svelviksposten: – Vemodig

Går til Drammens Tidende.

Siden 1. januar 2020 har Ine-Elise Høiby (31) vært ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten. Hun forlater nå Svelvik, etter å ha fått jobb som breaking-journalist i Drammens Tidende.

– Det er vemodig å ha levert oppsigelsen til sin aller første, faste jobb. Jeg har blitt utrolig godt tatt imot i Svelvik, og har lært mye om både meg selv og andre. Jeg er takknemlig for både ris og ros som har formet meg til å skape en avis jeg er utrolig stolt av. Og jeg tror mange i Svelvik har vært stolte av lokalavisa si også, for aldri har så mange vært innom og lest – flere ganger hver eneste dag, sier Ine-Elise.

Ine-Elise kom til Svelviksposten fra Drammens Tidende, og har fra tidligere erfaring fra blant annet Dagbladet og NRK. Nå skal hun altså tilbake til avisa i Drammen.

– Jeg er glad for at jeg fortsatt vil jobbe et sted som dekker Svelvik. På den måten vil jeg fortsatt kunne fremme Svelvik og alle de gode egenskapene som finnes i Norges nordligste sørlandsby. Det betyr også at dere ikke har sett meg for siste gang her ute.

I Drammens Tidende er de glade for å få Ine-Elise på laget.

– Ine-Elise har lagt ned en fenomenal innsats i Svelviksposten, og vi har fulgt henne lenge. Nå klaffet det endelig å få henne på laget vårt igjen, noe vi ser veldig fram til. Hun har stor kapasitet og er dyktig med kilder, kolleger og lesere. Ine-Elise kommer til å bli lagt merke til av Drammens Tidendes lesere, så det er bare å glede seg, sier ansvarlig redaktør i avisa, Espen Sandli.

Kommentarer til denne saken