I forrige uke kunne Svelviksposten avsløre at deriblant Donkeyboy, Plumbo og Bølgen står på artistlista til Svelvikdagene 2023. Svelvikdagene-general Maria Voss forteller at de er helt avhengig av forhåndssalg for å kunne arrangere festivalen.

– Musikkorpset har gjort det de kan for at Svelvikdagene skal bestå, så nå er det opp til publikum om det skal arrangeres musikkfestival under Svelvikdagene eller ikke, sier hun.

– Ikke kjøp i døra

Voss forteller at dersom de ikke har solgt nok billetter innen 5. juni, er det en mulighet at de må avlyse arrangementet.

– Folk kan ikke tenke at de kan kjøpe i døra, det er ikke sikkert at det blir en dør å kjøpe i.

Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til "early bird"-pris (20% rabatt). Under festivalen er imidlertid billettene vesentlig dyrere.

– Det påløper et gebyr på 50% av gjeldende billettpris ved kjøp av billett under festivaldagene. Utover det økes dagens billettpris fra første juni, forteller Voss.

Derimot finnes det et alternativ som er vesentlig rimeligere, faktisk helt gratis.

– Ønsker du å være frivillig under Svelvikdagene én dag, får du gratis konsertbillett den andre dagen. Kontakt oss på: [email protected]com

Svelviksposten er offisiell samarbeidspartner med Svelvikdagene. Redaksjonelt innhold står fritt fra dette. Les mer om hva dette innebærer her.