Har du noen godbiter du er klar til å kvitte deg med, men som du tenker andre kan dra nytte av? Da er sommermarkedet 22. juni en god anledning til å grave litt i skapene.

Det vil som tidligere år bli baklukeloppis og barneloppis, i år er begge samlet ved Juve Næringspark. Der kan de små kan ta med seg leker de vil selge, og de voksne kan selge lopper fra bakluka på bilen sin.

Ikke langt unna vil det bli St. Hans-feiring på Floriss med trekkspill og blomsterkransbinding.

Ved nærsenteret blir det hoppeslott, vaffelsalg, grilling og klovnen Ekko lager ablegøyer. I tillegg har butikkene flyttet en del varer ut.

Ved kirketrappa disker våre nye svelvikinger opp med deilige retter fra hjemlandene sine. Vår danske krovert har også vært en tur til moderlandet for å sikre seg røde pølser, som man kan få smake på utenfor Dreggen. I kirkeparken vil man også finne salgsbodene.

Den mest eksklusive varen på denne tiden av året er kanskje norske jordbær. Det vil man kunne slå kloa i utenfor Berles gårdsbutikk, ved kirkeparken og på Homannsberget camping. Berle gårdsbutikk vil for øvrig også holde åpent.

På Lilletorget kommer Bambus til å selge vårruller.

Sommermarkedet vil være åpent fra 11–15.

Etter at butikkene har rullet inn klesstativene sine, og baklukene er lukket igjen, blir det livemusikk på Dreggen med fri entré.