Julestemning og gjensyn med et utvalg Sølvgutter

GJENSYN: Sølvguttene og ungdomsversjonen Voiceover kommer tilbake til Svelvik.

GJENSYN: Sølvguttene og ungdomsversjonen Voiceover kommer tilbake til Svelvik.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir gjensyn med Sølvguttene i Svelvik, som også i år skal lage førjulsstemning, denne gangen i Fossekleiva kultursenter. Der er et utvalg sopraner, og voiceover og tidligere Sølvgutt Arne Fiskum.

DEL

I fjor gjestet Sølvguttene samfunnshuset, der både musikken og maten fikk tommelen opp av en fullsatt sal.

I år lager de flott førjulsstemning i Fossekleiva kultursenter.

Det er Frivilligsentralen sammen med pensjonistforeningen som inviterer til arrangementet «Vin, kanapéer og sølvgutter» og de lover nydelig mat, god stemning og hygge.

Sølvstruper

Dirigentene Fredrik Otterstad og Frikk Heide-Steen kommer sammen med Svelviks egen sølvgutt Arne Fiskum, et utvalg flotte guttesopraner, samt Voiceover som er Sølvguttenes ungdomsgruppe.

Her blir det både noen tradisjonelle juleklassikere, men også andre fine og morsomme musikkinnslag.

Kanapéer og vin

Som i fjor disker Vitamat opp med smakfulle kanapéer, inkludert i billetten er også et glass vin eller mineralvann etter eget ønske.

Med Fossekleiva kultursenters flotte lokaler og historie i veggene er vel stemningen nærmest garantert.

Arrangementet er en del av den kulturelle spaserstokken.

– Men vi sjekker ikke legitimasjon i døra, så er det noen besteforeldre som vil ha med seg barnebarna sine, eller noen voksne barn som vil ha en fin opplevelse sammen med sine foreldre for eksempel, så er de selvfølgelig hjertelig velkommen til det, forsikrer Heidi Smedsrud Hansen fra Frivilligsentralen.

Billettsalget er i gang

Datoen er 21. november og dørene åpner kl. 17.30. Det er lagt ut 120 eksklusive billetter for salg på Frivilligsentralen og Kiwi Bjørnstad, disse koster kr 250,- per stykk.

Frivilligsentralen er behjelpelig med transport for dem som ikke kommer seg til Fossekleiva kultursenter på Berger på egen hånd, da er det bare å ta kontakt.

Utnevnt til æresmedlem + 

Artikkeltags