Avreise fra Svelvik kl. 15.30 fredag 17. November med buss til Drammen og videre mot Sverige for en aldri så liten handletur. Med trivelige damer går slikt fort unna. (Vi hadde en time til rådighet). Uten stress, fikk vi hygget oss og handlet det vi skulle. Buss-sjåføren Harald, en trivelig fyr med Nordlands dialekt, førte oss trygt fram, både nedover og hjem igjen.

Godt organisert

Marianne hadde påsmurte bagetter som vi fikk på bussturen, og det smakte godt rett og slett. (Hun hadde «laget» de selv).

Alt var organisert til minste detalj, både innsjekking på hotellet og kurs (hjelp).

Fine rom fikk vi og maten var herlig og nydelig. Både frokost, lunsj og julemiddag. Jeg var så mett etter lunsj at jeg orket nesten ikke middag. Alt var så ille flott tilberedt, at det var som å være på nett med de rike.

Fullsatt timeplan

En økt på fredag og tre økter på lørdag. Dette var og ble et hyggelig minne som vi kan dele med hverandre senere. Anine, datter til Marianne, tok utallige bilder, og det skal bli spennende å se resultatet.

På lørdag badet vi alle sammen i det flotte badeanlegget. (Litt synd at Gunvor hadde «skadet» seg. Hun hadde ramlet ut av senga på natta).

På kvelden, etter julebordet, var det samling til det flotte juleshowet «Golden Hits med Humor». ( Jeg gikk dessverre glipp av dette, da jeg ikke var i form).

På søndag gikk turen hjemover, og når jeg oppsummerer, så må jeg nok skryte av alle de flotte jentene i Svælvika Linedancers. De er så utrolig blide og imøtekommende. Helt fra første dag jeg troppet opp for et år siden, har jeg følt meg hjertelig velkommen.

Nye dansetrinn

Så avslutningen blir: Gleder meg å fortsette. Dansegleden er stor med fine jenter. Både unge og litt opp i åra. Svælvika Linedancers er det jeg heier på. Lykke til videre alle sammen.

Med hilsen fra Mona (som helst sitter på gangen, noen ganger), men danser med glede i hvert ett trinn.