Trubaduren Jacoby kommer

TRUBADUR: Louis Jacoby spiller og underholder. Pressefoto

TRUBADUR: Louis Jacoby spiller og underholder. Pressefoto

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Louis Jacoby spiller i Svelvik den 1. oktober

DEL

Nå kommer skjærgårdens trubadur, ølhunden – han med de vanvittige kåseriene, han som synger om unger så folk griner. Nå kommer han til Svelvik 1. oktober med hodet fullt av masse moro og med vakre viser som går rett til sjela.

LES OGSÅ: På nordisk vennebesøk

Fra vakre ballader til røffe viser

Den folkekjære trubaduren tar sitt publikum med storm, enten det er med den kjente «Hverdag», med «En sommer er aldri over», «Puslespill» eller et av de sprø kåseriene der folk ler seg helt bort. Nå har han kjempesuksess med visa «Litt gammel». Han stiller stadig med nytt stoff denne produktive mannen. Her er alt fra vakre ballader til røffe viser som beveger seg elegant på kanten. Folk gråter og ler om hverandre. Louis er en skjærgårdens dikter – og mangt et motiv og tema er hentet derfra, men han har diktet masse om unger, og mange kjærlighetsviser, samt sanger om våre daglige liv og om ølet.

Louis er valgt til Årets Ølhund for alle ølvisene sine. Han innehar både Prøysenprisen og Herman Wildenveys poesipris i sin samling av utmerkelser. En poet i ordets rette forstand, og like mye moromann. Best har han det på en intimscene med sitt publikum – og slik blir det i Svelvik 1. oktober. Vel møtt. Vi garanterer at dette blir vanvittig moro!

Arrangør: Svelvik Pensjonistforening i samarbeid med Frivilligsentralen.

Artikkeltags