Dissimilis på hjemmebane

<B>I FOSSEKLEIVA.</B> Dissimilis spilte nylig i den nye operaen. 13. mars er det Fossekleiva som står for tur.

<B>I FOSSEKLEIVA.</B> Dissimilis spilte nylig i den nye operaen. 13. mars er det Fossekleiva som står for tur.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Med grunnlegger Kai Zahl bosatt i Sande blir det nærmest hjemmebane for Dissimilis når de entrer Fossekleiva med konsert 13. mars.

DEL

Konserten i Fossekleiva er i regi av Svelvik og Sande Rotary og billettene er allerede i salg hos Gullsme'n i Sande og hos Svelvik Rotary.

Aktørene vil primært være band og kor som holder til på Dissimilis kultur og kompetansesenter i Bærum. I tillegg vil de ha med seg Steinar Pettersen fra Dissimilisgruppen Megabandet samt Dissimilisvennen Stephen Ackles som gjesteartister.
Litt gjestespill og musikalsk drahjelp vil også bli gitt av lokale størrelser fra bandet Lets Dance. Det er også mulig at det blir andre overraskelser, da programmet foreløpig ikke er helt spikret.

Dissimilis-koret er ledet av Charlotte Fongen, primus motor for operan Jenny, mens de forskjellige bandene har med seg sine dyktige instruktører som alle har fartstid fra høyskoler og musikkscener i Oslo.

Blind Date består i hovedsak av tre drivende dyktige blinde psykisk utviklingshemmede karer fra Hønefoss. Alle har de absolutt gehør, er selvlærte og de spilte blant annet på Molde Jazzfestival i fjor.
Sunshine og de andre gruppene er satt sammen av elever hos Dissimilis med forskjellig funksjonsnivå.
De siste årene har veldig mye av Dissimilis sin aktivitet utad bestått av større oppsettinger med fokus på sang, dans og bevegelse. Forestillingen på Fossekleiva vil derimot være musikkdrevet og litt "back to the roots".

Artikkeltags