Siden oktober i fjor høst har For Smakens Skyld hatt sin base på Berger Gård. Det er samboerparet Peter Birkeland og Ragnhild Holm Carlsson som driver matfirmaet. De to møttes mens de studerte kokkeyrket i Sandefjord, og gikk sammen som lærlinger hos mesterkokken Odd Ivar Solvold. De er fra Asker og Kongsberg, men har nå kjøpt seg bolig på Ebbestad.
De har leid lokaler på Berger Gård hvor de driver sin cateringvirksomhet. Man kan også leie selskapslokale samme sted, med plass til rundt 50 personer. På søndager holder de åpent som en liten minirestaurant. Da har de som regel to hovedretter på menyen pluss dessert.
- Vi satser på enkle gode menyer, med gode råvarer tilpasset sesongen og helst hentet lokalt, og det er smaken som er i sentrum. Vi lager alt selv, fra sauser til bakverk, forteller Peter Birkeland.

Les resten av artikkelen i Svelvikspostens papirutgave 27. februar eller i vår Eavis.