Svelvik menighet setter opp musikalen Det store Vidunder 18. mars, og har akkurat startet øvelser og forberedelser.

– Vi har fått med mange gode hjelpere, og er trygge på at dette kommer til å bli en happening folk i Svelvik seint glemmer, sier sogneprest Annette Stenseng.

Musikalen er basert på bryllupet i Kana, der Jesus gjorde vann om til vin, og Stenseng oppfordrer publikum til å kle seg slik de gjør i et bryllup.

– Vi kommer til å kåre den flotteste hatten blant annet, så jeg oppfordrer folk til å se på videoer fra kongelige bryllup, sier hun muntert.

DameEtagens Unni Rønn leder den voksne kortroppen, som skal synge gospel og showlåter.

– Vi har ingen begrensning på koret, og har plass til flere. Men de som vil bli med må snart melde seg, for de må ha tid til øving.

Dersom man ønsker å være med på musikalen, men ikke har fått sang som nådegave, er det noen ledige statistroller som brudeparets forlover, der man skal se glade ut.

– Jentekoret har allerede startet øving til sine roller som Brudepiker, og gleder seg kanskje aller mest til kostymene, sier Stenseng, som håper å samle Svelvik til begivenheten.

– Hvis bryllupsvibbene smitter det bare bra. Vi trenger å få opp vielsestistikken. Jeg skal ta med kalender, sier hun lattermildt.

LES OGSÅ: Stenger kirken for oppussing

LES OGSÅ: Kultursenteret lagde årets morsomste avtale med presten

LES OGSÅ: Daniel og Nour skal begynne på norsk skole for første gang – trenger leksehjelp