– Vi skal fortsette på samme kurs som i fjor, på en musikalsk reise, og vi er stolte over å ha fått med tre dyktige sangere og skuespiller med på skuta, forteller produsent Kristina Vejlgaard., og regissør Øen nikker.
Førstereisgutt som kongelig overtollbetjent i år er Hans Marius Hoff Mittet.

Kongelig Hoff

Hans Marius Hoff Mittet er sanger, skuespiller og danser. Han debuterte 2001 i Chicago på Oslo Nye Teater. Han spilte den narkomane Tommy i Hotel Cæsar (04). Gjennombrudd som Claude i Hair ved Det Norske Teatret i 2006.
Torsdag i forrige uke var trioen på sitt aller første besøk til vår vakre kystperle. Og fikk se selve amfiet for første gang.

A`Johanne

– Er det her vi skal spille? Det var utrolig flott da, sier Ellen Nikolaysen og titter seg rundt.
En nyhet til årets seilas blir Vertshus Johanne som vil få en enda mer fremtredende rolle av forfatter Christin G. Prøis. Hun skal i år skal spilles av Ellen Nikolaysen, etter at Christin Sjødahl har tatt en pause.
Ellen Nikolaysen er sanger og skuespiller med flere plateutgivelser i 1970-årene; hun representerte Norge i MGP i 73 og 75. Scenedebut som Snøhvit i Tor Åge Bringsværds Alice lengtar tilbake i 87. Gjennombrudd som Mrs. Lovett i Sondheims musikal Sweeney Todd i 91, og hatt roller som Polly Peachum i Brecht Weills Tolvskillingsoperaen, og Nancy i Lionel Barts Oliver på Chateau Neuf.
Som det sikkert kunne foregått den gangen Den Gode Hensigt skulle ha sitt mannskap, ble de presentert inne på et av Svelvigens reservoar, hvor mange kaster anker for å nyte en matbit og fjerne saltvann fra ganen.

Jomfru Barbara

– Jeg har ikke sett video av tidligere forestillinger, jeg liker å begynne på scratch og skape min egen karakter, forteller årets Jomfru Hilde Lyrån.
Hun er skuespiller, sanger og danser, og debuterte som danser på ABC-teatret i 83. Landskjent som Trine i Mot i brøstet (94–97), Suksess med Brede Bøe på scenen og tv-serien Hilde og Brede Show (02). Aktuell i Hotel Cæsar. Kilde SNL.no