Slipper tre nye artister til Elvefestivalen: – Et kinderegg

Julie Bergan

Julie Bergan Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

OnklP, Julie Bergan og Kjartan Lauritzen er klare for Elvefestivalen.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Det er fra før kjent at kvartetten Lind, Nilsen, Fuentes, Holm er klare for årets utgave av Elvefestivalen. Det samme gjelder for Di Derre og Donkeyboy. Alle disse tre spiller fredag 23. august.

Dette er en dag som er booket med tanke på et voksent publikum.

– Det jeg kan si er at fredagen nok vil appellere til et mer voksent publikum enn lørdagen. På fredagen er det mange bedrifter som samles på Gamle Kirkeplass, så vi forsøker å finne artister som passer en mer voksen målgruppe denne dagen, uttalte festivalsjef Louise Winness Prestgard til Drammens Tidende etter årets første artistslipp.

LES OGSÅ: Donkeyboy inntar Elvefestivalen

– Et kinderegg av artister

Nå er det altså klart at festivalen har booket tre nye artister til den mer ungdommelig pregede lørdagen. Disse er OnklP, Julie Bergan og Kjartan Lauritzen.

– Dette er et kinderegg av artister som leverer helt vilt bra live. Jeg har booket de til andre festivaler tidligere, og jeg vet at de bestandig leverer til terningkast seks, sier Prestgard.

Saken fortsetter under bildet.

Rapperen OnklP er klar for Elvefestivalen.

Rapperen OnklP er klar for Elvefestivalen. Foto:

Av disse tre artistene er det OnklP (Pål Tøien) som er veteranen. Rapperen slo gjennom tidlig på 2000-tallet i tospannet Jaa9 & OnklP. Senere har han gjort suksess med OnkP & De Fjerne Slektningene, et samarbeid som blant annet resulterte i megahiten «Styggen på ryggen».

LES OGSÅ: Di Derre er klare: – Det blir svette, moro og masse allsang

– Partypakke

Julie Bergan debuterte med russelåten «Supernova» i 2012, en låt som lå hele 16 uker på VG-lista. Med singelen «Arigato» i 2016 skaffet hun seg også et internasjonalt navn.

– Vi tenker at det er spennende å tilby noe for det litt yngre festivalpublikummet. Når det er sagt så har jo OnklP og Julie Bergan har jo hits som også 50-åringene kan. Her er det noe for enhver smak, det blir uansett en kjempebra partypakke.

Kjartan Lauritzen er det ferskeste navnet så langt på plakaten til 2019-utgaven av Elvefestivalen. Han fikk sitt gjennombrudd med låten «Havanna» i 2015 og hadde etablert seg såpass to år senere at han kunne selge ut Rockefeller.

– Det er veldig morsomt med Kjartan som er ny for drammenspublikummet, men som har en bag med fantastiske låter med seg, sier Prestgard.

Kjartan Lauritzen

Kjartan Lauritzen Foto:

LES OGSÅ: Elvefestivalen lover Hallelujah-stemning

Artikkeltags