Gå til sidens hovedinnhold

Fotokonkurransen "Mitt Svelvik"

Artikkelen er over 10 år gammel

Del med oss dine blinkskudd, temaet er Svelviks kultur og historie.

Med det mener vi glimt fra hverdagsliv, kreative "sideblikk", fargebruk og motivvalg som kanskje overrasker, de av oss som trasker rundt i kommunen .. "til daglig".
Den Gode Hensigt
, Café Det Gylne Anker og Svelviksposten utfordrer deg herved; send ditt bilde (gjerne flere) til dag.wathne@svelviksposten.no - i høy oppløsning!

PREMIER OG
SOMMERUTSTILLING

Blir ditt bilde plukket ut - deltar du ikke bare i en konkurranse med flotte premier og hederlig omtale - ditt arbeide blir også med på årets "Sommerutstillingen" på Café Det Gylne Anker.

KONKURRANSEREGLER:

Konkurranseregler – fotokonkurranse "Den gode hensigt" 2011. Les dem nøye - slik at ditt bidrag blir optimalt, ôg faktisk kommer fram!
- Tema: Det må tydelig fremgå at motivet har tilknytning til Svelvik kommune, f.eks. natur, historie, minnesmerker, næringsliv, kultur, mennesker.
- Fotokonkurransen er åpen for alle. Hver deltaker kan sende inn så mange bilder han/hun ønsker.
- Bildene skal sendes inn elektronisk til dag.wathne@svelviksposten.no Et tilfeldig utvalg av innkomne bilder vil komme på trykk i avisa hver uke frem til fristen.
- Bildene bør være minimum 2 MB og i jpg-format.
- Bildene navnes med billedtittel og fotografens navn.
- Man kan kun delta med bilder man selv har fotografert.
- Frist for innsending av foto er 1. juni 2011. Bilder som sendes inn etter inn-leveringsfrist blir ikke med i konkurransen.
- Det er innsenders ansvar å sørge for at eventuelle personer på bildet har samtykket til at bildene offentliggjøres. Når det gjelder bilder av barn, minnes det om at foreldrene må samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år. For bilder som er tatt i det offentlige rom og som viser mange mennesker trengs ikke tillatelse fra alle som er med på bildet, kun om noen er i spesiell fokus.
- Juryen plukker ut de 30 beste bildene som blir rammet inn og utstilt på Cafè Det Gylne Anker i Svelvik. Lørdag 25. juni kl 16.30 er det utstillingsåpning og kåring av 1., 2. og 3. premie.

JURYEN BESTÅR AV:

· Helle Bingen, Berger. kunst og kulturarbeider.
· Frank Indresand, Svelvik. amatørfotograf.
· Oona Egge Hølen, Berger. grafisk designer.
· Roar Haldorsen, Svelvik. amatørfotograf.

Kommentarer til denne saken