Gå til sidens hovedinnhold

Gla`trim for eldre

Artikkelen er over 8 år gammel

Etter en tur med pensjonistgruppa til Kroatia fikk Inger Lauritsen blod på tann, og tirsdag arrangerte hun Trim for eldre i samarbeid med frivilligsentralen for første gang.

Det må sies at det ble en kjølig start for Frivilligsentralen sin siste nyhet. For med fjorten minusgrader var det ikke ut av døra man unødig ville. Men noen friske pensjonister møtte til første økt.
- Det er jo et fint tilbud dette. Er jo bare godt og få lee litt på seg, forteller Grete Hjerpåsen.
Det er Inger Lauritsen som er initiativtager og leder for gruppen som ligger under frivilligsentralen.
- Utrolig flott at Inger ville starte med dette, vi trenger frivillige og vi prøver og gjøre det vi kan for å tilrettelegge for den aktivitet de vil hjelpe til med, forteller Hilde Holm leder Frivilligsentralen.
Det var etter en tur til Kroatia med pensjonistgruppen at Inger Lauritsen fikk ideen til å starte med Trim for eldre.
- Jeg jobbet tidligere ved et sykehjem på Hurum, hvor jeg var aktivør, og jobbet mye sammen med fysioterapeutene der. Etter at vi fikk med et treningsopplegg fra Torhill Svaasand fysioterapeut i Svelvik. Hvor vi trente hver dag, følte jeg at dette kunne vi ha godt av, forteller Inger Lauritsen.
Tirsdager (her kom vi med feil opplysning i ukens avis, det er tirsdager, ikke onsdag) fra klokken 11 blir det trim for kropp og sjel, inne på Samfunnshuset.
- Vi skal få rørt på kroppen, men vi skal også ha det moro, runder Lauritsen av.

Kommentarer til denne saken