Gå til sidens hovedinnhold

Pengekassa er fortsatt åpen; inviterer til å søke om midler: Gir Samholdpenger

Artikkelen er over 6 år gammel

Foreningen Samholds lokaler ble solgt i 2009, og framstår i dag som et leilighets- bygg. Salgssummen tilbakeføres til lokalmiljøet!

Det har gitt «milde gaver» til lokalsamfunnet, så det nærmest svir, styret som står bak forvaltningen av midlene etter salget. Nevnes kan bl.a. at Berger kirkes venner alene har fått 171.250 kroner fra fondet, FAU ved Berger barnehage har fått 67.000 kroner, Berger Vel har fått 34.175 kroner, FAU ved Berger skole har fått 24.200 kromner, Smia MC 25.000 kroner og Kleiva fritidsklubb har mottatt hele nær 40.000 kroner. Og fortsatt er det mer å hente, for dette som nærmest må kunne karakteriseres som en sareptas krukke.

Og mer å hente .. enda!

Det har med andre oprd ikke manglet på gaver til lokalsamfunnet, og mer skal det bli, forteller Walther Edvartsen i Samhold.
- Vi har fortsatt midler å dele ut, men ser gjerne at man søker om midler, noe som kan skje direkte til min privatadresse, Havnehagen 9, 3075 Berger - innen den 1. februar i 2015, forteller han.
- Ønsket vårt er å bidra til å bygge Berger-samfunnet, og slik det ser ut akkurat nå, håper vi å kunne fortsette åå dele ut midler i omlag fem års tid til, fremdeles som et resultat av salgssummen av bygget.

Samhold - et kulturbygg

Gjennom uttallige år hadde Samhold sin helt sentrale plass i Bergersamfunnet. Hvem er det ikke av noen og hver av oss som har trådt danseskoa, eller væt på kino i bygget. Det er resultatet av denne voldssomme dugnadsånden på Berger som nå resulterer i rede penger - overfor foreningsaktiviteter og annet i et fremdeles høyest levende Bergersamfunn! Glem ikke søknadsfristen; 1. febr. 2015

Kommentarer til denne saken