På forhånd var gjestene oppfordret til å kle seg som i et ekte bryllup, men denne gangen ble det bli premiering for den flotteste og mest kreative hatten.

Det var giftermål mellom Cecilie Schilling og Sebastian Vågnes i musikalen. Prest Annette Stenseng foretok vielsen og Yngve Kristiansen ledet kvelden som toastmaster.

LES OM FLERE AV HELGAS ARRANGEMENTER: Stolte barn og foreldre beundret kunstverkene: – Helt fantastisk hva de har fått til

Vårens store musikal

Kirkespillet «Det store vidunder» er en skikkelig bryllupsfest og uten tvil vårens musikal, skal vi tro invitasjonen til «bryllupet» og det skal vi jo.

Det var mange aktører i gang og selveste sognepresten fungerte som produsent.

Kristin Sukke Gautestad, bosatt i Sandefjord, har skrevet musikalen og hun sto også for regien i kirkespillet. Skuespillere til stykket var blant annet hentet fra Jentekoret i Svelvik.

LES OM FLERE AV HELGAS ARRANGEMENTER: Kø for å være med på LAN i Svelvik: – Her kan vi være oss selv

Alle var med

Med finstasen og flotte hodeplagg på plass, var også publikum en del av musikalen som bryllupets gjester. Kvelden bød ikke bare på dyktig skuespill. Som seg hør og bør i et bryllup, ble det også festpreget servering.

Folk fikk med seg et kirkespill med lokale artister, band, blåsere, englekor og brudepiker. I tillegg fikk alle med seg et Guds ord på veien hjem fra kirken.

LES BAKGRUNNEN: Setter opp musikal: – En happening folk i Svelvik seint glemmer