Gå til sidens hovedinnhold

Mannskoret hedret de med mange sangerår

Artikkelen er over 3 år gammel

Medaljeoverrekkelser i Svelvik Mannskor.

Lørdag var det duket for den tradisjonelle årsfesten i Mannskoret. Det var invitert til gilde på restaurant Gamle Frithjof. I tillegg til hyggelig samvær er det også nedfelt i vedtektene at korets medlemmer skal overrekkes erkjentlighet for godkjente sangerår. Erkjentligheten er også, innad i koret, kjent som medaljeoverrekkelsen. I år var de tre som ble dekorert.

Øivind Lippert fikk medalje for 40 godkjente år. Han har vært medlem siden 1969, men jobbet i flere år utenfor landet, og var derfor forhindret fra å møte på tilstrekkelig antall øvelser i denne perioden. Derfor kommer 40-års medaljen først i år. Øivind er formann i koret i dag, og har utført mange forskjellige oppgaver opp gjennom årene.

Arne Uglum fikk medalje for 30 godkjente sangerår. Arne er nestformann i koret, og har også vært formann. I tillegg er Arne mye benyttet på det kreative plan, som f.eks. Vårbrus i Fossekleiva. Bjørn Morken fikk sin medalje for 15 godkjente år, og har også bekledd formannsvervet og div. andre oppgaver.

Er Markveien neste?  

Kommentarer til denne saken