Berger Idrettslag har gjennom en årrekke jobbet svært mye, spesielt for de yngre. Nå har de klart å skape et skimiljø som i seg selv er imponerende, ikke minst fordi det er tuftet på en årelang innsats gjennom Barneidretten. Helg etter helg ser vi nå resultatene av denne satsingen, spesielt innen skigruppa, det det virker som om det yngler av unge talenter.

LES OGSÅ: Berger IL glir godt 

Og som om dette i seg selv ikke er nok, de har med seg voksne som sørger for å legge forholdene til rette. Kunstsnø i lysløypa på Berger, det er bare ett av resultatene – som i sin tur avler nye – sportslige – resultater for de unge. Dette er det vel verd å hegne om.

FitnessPlanet deler årlig ut en idrettspris, under Svelvikdagene, og ved samme anledning kommer også Svelvik kommunes kulturpris. Kanskje er det denne forening, eller noen av deres ildsjeler, som har lagt spesiell ved på utviklingen av unge talenter, som nå fortjener heder for sin innsats?

Uansett, breddeidrett er viktig, og i så henseende er Berger Idrettslag en svært viktig bidragsyter. Selvsagt ikke til forkleinelse for de andre idrettslagene i kommunen, men kanskje helst fordi nettopp Berger har klart å bygge opp et ganske så unikt sportsmiljø – for de yngste. Det er noe som fortjener stor heder.

Og med disse ord, dere, ha en fortreffelig torsdag og tilstundende helg!