Gå til sidens hovedinnhold

Skattepengene våre

Artikkelen er over 4 år gammel

Fossekleiva

Skattepengene våre

Jeg blir 85 år i november. Jeg betaler min skatt pluss eiendomsskatt.

Rådmannen har redusert eldreomsorgen med 40 stillinger – med Høyres velsignelse. At rådmannen og sikkert med andre ansattes påvirkning og velsignelse har bestemt seg for at Fossekleiva må få eldreomsorg i stedet. Jan for den er jo gammel!

Har man noen gang fått en beklagelse eller innrømmelse fra rådmannen og kommunestyret om at de hadde forvaltet pengene så galt ved bygging av skoler det ikke var elever til, slik at kommunen kom i så stor gjeld?

Nei, men de fant veien til å gå med på å ilegge oss mere skatt og unnlate p ansette nye folk i de stillingene som ble ledige etter som noen ble pensjonert. Samhandlingsreformen har resultert i at syke «ferdig» behandlet kommer til sykehjemmet for videre behandling hvis de ikke kan reise rett hjem.

Jo, jeg har snakket med slike som forteller at de har erfart at personalet på sykehjemmet ikke ante hvilken hjelp de trengte, og det hadde ikke vært noen møte om hvilken behandling pasienten videre skulle ha.

Rehaben som kunne vært fin å ha for avlastningsplass for overanstrengte pårørendes eldre ble stengt. Disse brukes i stedet til skilsmissebarn som allikevel har barnehageplass eller går på skole.

Jeg unner alle de eldre en god eldreomsorg og at deres rettigheter skal bli ivaretatt, men jeg er ikke glad for å betale en eiendomsskatt som skal sikre unge mennesker underholdning i Fossekleiva.

Karin Thoresen

LES OGSÅ: Begeistring og feilprioritering

LES OGSÅ: De yngste og eldste

Kommentarer til denne saken