Årets første treningskamp gikk av stabelen på Konnerud stadion mot nettopp Konnerud IL. Konnerud er et velspillende lag med gode spillere og så lede en fin test før NM og serie braker løs i mars. Kampen starter og vi tar umiddelbart tak i det, guttane ser friske ut og spesielt Ben David Årnes plager Konnerud-forsvaret gang på gang!

Det går ikke mange minuttene før han river seg løs på siden og slår presist inn til Toftes svar på Patrick Bamford, nemlig Einar Floberg som tar ned ballen på kassa før han banker den i mål på halvvolley bak en totalt sjanseløs Konnerud-keeper.

– Unødvendig straffe

0-2 kommer ikke så lenge etter når vi får frispark på 22 meter, selvsikkert skritter Thomas Darwin Brun opp og gjør seg klart, det store spørsmålet fra siden er om han greier å løfte ballen i det hele tatt i sine vintage copa mundials, svaret er nei, det greide han ikke, men han la den mellom muren (bra stilt opp) og i nærmeste hjørnet for keeper!

Så burde vi gått til pause på 0-2, men Konnerud reduserer på en særdeles unødvendig straffe. 1-2 til pause der altså. SIF gjør en del bytter og rokkeringer og kampen bølger mitt frem og tilbake, så setter Konnerud 2-2 på en retur fra keeper før de ikke så lenge etterpå får enda en straffe som de setter til 3-2.

Gir ikke opp

Mange gir opp her, men det gjør ikke Svelvik-guttene, de fortsetter å gnage og får igjen hull på byllen når Kevin Salomon Rondon Mitchell setter 3-3 etter en fin opprulling. Seiersmålet kommer nådeløst rett før slutt da Mats Pedersen skremmer Konnerud-spilleren med det nyanlagte skjegget sitt til å trille ballen i eget nett til 3-4. Kampen ebber ut. SIF vinner og får mange svar på hva de har å jobbe med og ser frem til neste treningskamp som er hjemme på Solbakken 8. mars!

Kampreferatene får Svelviksposten tilsendt fra Svelvik IF Fotball.