Med de ressurser og utstyr kommunen har er det relativt bra standard på løypenettet vårt

Ivar Pettersen, Avdelingsleder Vei, park og friluftsforvaltning svarer på kritikken fra Svelvik ILs skugruppe. – Kommunen hadde ikke ressurser/mannskap til å kjøre hele løypenettet søndag.

Ivar Pettersen, Avdelingsleder Vei, park og friluftsforvaltning svarer på kritikken fra Svelvik ILs skugruppe. – Kommunen hadde ikke ressurser/mannskap til å kjøre hele løypenettet søndag.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Svar på meningsinnlegget til Svelvik IF sin skigruppe: Svelvik kommune, skjerp dere, og vis at dere setter pris på den frivillige innsatsen som gjøres.

Frivilligheten og engasjementet i Svelvik er stort. Det kan vi som Svelviksamfunn være stolte av! Svelvik kommune skal være pådriver, tilrettelegger, støttespiller og partner for frivilligheten i Svelvik. Frivillige og engasjerte skal oppleve kommunens rolle som tydelig og forutsigbar.

Det har vært en snørik vinter i Svelvik, som har lagt til rette for fysisk aktivitet på flere måter. Skigruppa i Svelvik har gjort en stor innsats for å tilrettelegge Svanlihytta som serveringssted, og det er helt tydelig at foreningen har lykkes i dette arbeidet.

LES OGSÅ: Rundt 200 skiløpere var innom det nye serveringsstedet i marka i helga 

Kommunen hadde ikke ressurser/mannskap til å kjøre hele løypenettet søndag 21. januar. Løyper som ble prioritert var det nære rundt lysløypa, Skallandjordet og Båsenrunden. Snøfallet medførte i tillegg til løypekjøring også utkalling av ekstra mannskaper til brøyting og rydding av fortau. Sett i lys av ukens snøfall hadde kommunens løypekjørere og brøytemannskap en hektisk uke.

LES OGSÅ: En elendig velkomst til den nye storkommunen

Med de ressurser og utstyr kommunen har er det relativt bra standard på løypenettet vårt, spesielt når det kommer så mye snø som hittil i vinter. Samtidig etterstreber Svelvik kommune å holde hele løypenettet i Svelvik oppe og skal se på organisatoriske grep for å utnytte kapasiteten enda bedre. Vi skal også jobbe med bedre informasjon, siden mulighetene for skitur og ikke minst skiføre, er ferskvare.

Artikkeltags