- En kjempeinnsats ligger bak Figurteater i Kleiva

Glimt: fra noen av forestillingene i Fossekleiva kultursenter nå i helga. To helger med topp underholdning som fristet mange besøkende. Foto: Marir Wiklund

Glimt: fra noen av forestillingene i Fossekleiva kultursenter nå i helga. To helger med topp underholdning som fristet mange besøkende. Foto: Marir Wiklund

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Vel blåst for figurteateret i Fossekleiva.

DEL

Figur i Fossekleiva er over for denne gang! All honnør til Fossekleiva Kultursenters daglige leder Franzisca Aarflot! Hun har gjort en kjempeinnsats, og laget et arrangement som skal bli en årlig begivenhet. Jeg gleder meg allerede til neste år. Figurteater MÅ sees, så det blir svært vanskelig å formidle innholdet i de forskjellige stykkene. Derfor kan jeg bare dele min begeistring! Det var et tvers igjennom profesjonelt arrangement, og meget variert!

Selv de forestillingene som var spesielt beregnet for barn, var til stor glede for oss voksne. Dette er en teaterform som virkelig er med på å utvide bevisstheten og å utvikle fantasien, både hos barn og voksne. Det var SÅ fint og interessant, ar jeg satt og syntes synd på de sm ikke var der!

Det var relativt godt besøkt, men jeg håper virkelig både Bergerfolk og Svelvikinger og de fra Nesbygda kjenner sin besøkelsestid neste år. Og andre folk alle-steder-ifra! Dette arrangementet passer for hele familien og man kan tilbringe hele dagen her. Kafeen har hatt et stort utvalg av de gode suppene fra «For smakens skyld», samt vafler og kaffe, is og div. drikke.

Glimt fra helga: Foto: Marit Wiklund

Glimt fra helga: Foto: Marit Wiklund

Lykke til med planleggingen for 2017, Franzisca ! Og takk til alle som har bidratt! Marit Wiklund

Dette var et stort løft som krever mye av mange!

LES OGSÅ+: Figurer kommer til live

LES OGSÅ: Vi trenger din hjelp!

LES OGSÅ+: The Link fulgte opp suksessen

LES OGSÅ+: «Kleiva» er med den ôg!

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Svelviksposten.

Artikkeltags