Gå til sidens hovedinnhold

Denne høstens LAN kan skrives inn i historiebøkene

Artikkelen er over 2 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

GG!

Det er «fagbegrepet» til en gamer for bra spilt, eller takk for kampen. Dette er noe de voksne kanskje har fått kunnskap om etter hvert, for det ligger en helt annen verden på andre siden av datamaskinen. Dagens ungdom er alltid på nett, og veldig ofte foran datamaskinen, og noen mer enn andre. Det er der de kan chatte med hverandre, eller ha samtaler med video. Det er snart ingen begrensninger lenger, og det vil bare fortsette å vokse.

Vi i The Link har fokus på dette, primært for ungdommen i Svelvik, og vi har akkurat fullført vårt sjette LAN på tre år i Ebbestadhallen. Det er vært en reise med store utfordringer, men vi har vokst på dette, og blitt en snakkis både utenfor og i Svelvik.

Denne høstens LAN kan skrives inn i historiebøkene, for etter en vanvittig vanskelig sommer med dødsfall blant en av våre egne, ble vi alle enige om å ta ett ekstra tak denne gangen, og jaggu ble det bra!

LES OGSÅ: Hedret medstifter Rolf Stian på datatreffet The Link

Vi hadde omsetningsrekord i antall solgte billetter og i kioskinntekter, pluss at vi donerte bort både kaffesalg og panteflasker til forskning mot epilepsi, noe vi alle jobber mot.

Vi har fått mange spørsmål på hvorfor vår pengepremie er så høy, og jeg kan fortelle dere at 60 % av inntektene for billettene går til premiene på The Link, og det er for å tiltrekke oss gode E-sport lag til Svelvik. Du kan godt sammenligne enkelte av spillerne som besøkte oss i helgen, som Tippeliga-spillere i gamers perspektiv.

Vi ønsker å stå for samhold, inkludering og trivsel på The Link, og vi skal være noe for alle. Derfor hadde vi denne høsten både besøk av Strømsgodset-spillere, cosplayere og streamere på vårt LAN.

Noe The Link ønsker seg mer av, er at flere bedrifter i Svelvik ser hva vi gjør, og ønsker å være med på denne bølgen nå, så vi kan skape en trygg fremtid for ungdommen sammen.

For øvrig vil vi takke våre frivillige, våre sponsorer, deltakere og alle som gjorde dette uforglemmelig for oss.

Ses vi til våren?

LES OGSÅ: En pilar i ungdomsmiljøet i Svelvik er død


Bildeserie

Tok med seg den tre uker gamle datteren på LAN

Kommentarer til denne saken