«Kjør forsiktig alle sammen. Dette er vårt felles ansvar»

Tom Strømstad Olsen, Medlem av Vestfold Fylkes Trafikksikkerhetsutvalg, ber trafikanter være ekstra oppmerksomme ved skolestart.

Tom Strømstad Olsen, Medlem av Vestfold Fylkes Trafikksikkerhetsutvalg, ber trafikanter være ekstra oppmerksomme ved skolestart. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Skolestart for skoleåret 2018-2019 er et faktum. Tusenvis av små spente unger er igjen klar for å starte opp på skolen etter en lang sommerferie. Nå gjelder det for oss alle å ta hensyn til disse små håpefulle som er vår framtid.

Vi har alle et stort ansvar for å gi de aller minste av oss en så trygg skolevei som mulig. Mange går til og fra skolen for første gang, og vi skal ikke alltid regne med at dem følger like godt med i trafikkbilde som vi gjør.

Derfor er min klare beskjed til alle. Følg ekstra godt med, stress ned i trafikken og ta hensyn til skolebarna. For dem står kun én ting klart. Fulle av iver etter å komme til og fra skolen. La dem få en god start på skoleåret.

Kjør forsiktig alle sammen. Dette er vårt felles ansvar.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Svelviksposten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken