Åpner ungdomsklubb i Nesbygda i oktober

Nytt tilbud: Styret i Nesvang grendehus ville sørge for et tilbud til barn og unge i bygda. Fra venstre: Rolf Haugerud, Pål Marius Christiansen Brun, Renate Borg og Hilde Høistakli.

Nytt tilbud: Styret i Nesvang grendehus ville sørge for et tilbud til barn og unge i bygda. Fra venstre: Rolf Haugerud, Pål Marius Christiansen Brun, Renate Borg og Hilde Høistakli. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ungdomsskoleelever skal også få et aktivitetstilbud på grendehuset.

DEL

Nesvang grendehus skal gjennomgå en totalforvandling, i alle fall hva aktivitetsnivå gjelder.

Torsdag ble det arrangert et åpningsdisko for å innvie en ny klubb for barneskoleelever i Nesbygda, og i oktober skal det settes i gang med en klubb for elever i ungdomsskolealder også.

Det er det ildsjeler som sørger for. Rolf Haugerud sitter i styret til grendehuset sammen med Heidi Høistakli, Renate Borg og Pål Marius Christiansen Brun.

Mens Høistakli og Borg har hovedansvaret for barneskole-klubben, er det Haugerud og kona Heidi Dahl Olafsen som skal ha ansvaret for ungdomsklubben.

I planleggingsfasen får de også hjelp av datteren og noen flere ungdomsskoleelever.

Etter planen skal den nye klubben åpne dørene i løpet av oktober.

– Det er ikke helt avklart hva slags aktiviteter vi skal ha, men vi tenker det blir noe danseopplegg, biljard og spill, forteller Haugerud.

Hvilke aktiviteter som skal tilbys, avhenger litt av midlene de har til rådighet. I vår ble det samlet inn penger til drift av ungdomsklubb i grendehuset, og potten på 15.710 kroner som kom inn, skal fordeles mellom de to tilbudene. I tillegg har de fått et tilskudd på 10.000 kroner fra nærmiljøutvalget.

Fortsatt gjenstår det en del planlegging, men én ting er klart: Det blir ingen inngangspenger.

– Det skal være åpent for alle, forteller Haugerud.

Artikkeltags