Senior-dansere er i gang igjen

VISER: Du behøver ikke være en danseløve for å delta. Her er det alltid med instruktører som viser trinn. Dette var siste gangen som instruktører for paret Magne og Borghild Sørøy. - Men vi har lært opp to dyktige lokale til å ta over, forteller de. Arkivfoto

VISER: Du behøver ikke være en danseløve for å delta. Her er det alltid med instruktører som viser trinn. Dette var siste gangen som instruktører for paret Magne og Borghild Sørøy. - Men vi har lært opp to dyktige lokale til å ta over, forteller de. Arkivfoto Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Svelvik Seniordans er i gang igjen.

DEL

Våren er en flott tid. Så hvorfor ikke møte opp på Svelvik Samfunnshus hver torsdag fra kl. 11 til 13 til dans med fine rytmer og hyggelig atmosfære. Kvinner som menn møt opp!

LES OGSÅ: Får besøk av sin generalsekretær

Dans med glede er et fint slagord og hva gjør ikke dansen med oss. Hodet trenger å bli brukt og nå som vi vil ut i vårlufta ønsker vi at beina våre skal få litt trim og bli gode. Seniordans er helsefremmende og trivselsskapende.

Svelvik seniordans prøver seg med en vervekampanje: 1 dame = 1 ny medlem/1 mann= 2 nye medlemmer.

LES OGSÅ: Angela Primm, Elsa Harris med lokale sangere som korister med Gospel fra kilden

Vi ønsker velkommen til alle fra nord til sør i byen vår som har anledning på formiddagen. Kom og dans og ta med en kopp og litt å bite i. (Idag, torsdag 30. mars begynner vi kl. 11.15. Vær hjertelig velkommen.

Artikkeltags