Stolt svelviking - skal markeres 21. juni i år

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Svelvik kommunestyre har vedtatt følgende: Innbyggere og ansatte inviteres til en folkefest for å feire Svelvik og vår felles innsats i omstillingsprosessen.

Det er med stor spenning og glede vi kan sende ut denne meldingen som går til alle som bor i Svelvik. 21. juni i år er det duket for en historisk innbygger-fest og i den forbindelse vil vi presentere «festkomiteen». På oppdrag fra Svelvik kommune vil følgende personer gjøre alt de kan for å skape en festdag med og for alle svelvikinger på best mulig måte.

De som er med i komiteen er ordfører Andreas Muri, Annette Stenseng, Christin og Pål Prøis, Svenn Oddli, Runar Høyer Olsen, Linda Vestgarden og Hilde Holm.

Ut, over vinteren og våren vil vi holde dere alle orientert om hvilke planer som foreligger. Dette skal bli en feiring som flest mulig av innbyggerne deltar i, både i forkant og på selve dagen. Allerede neste uke vil den første orienteringen kommune og da vil du som innbygger bli invitert til deltakelse. Det blir mange muligheter for deg som innbygger til å være med å skape, prege og delta i en historisk feiring av «Stolt svelviking». Merk av 21. juni i kalenderen allerede nå, heter det i en pressemelding fra arrangementskomiteen.

Artikkeltags