Kvinne og barn måtte rømme fra brennende leilighet

De to som befant seg i leiligheten da det begynte å brenne kom seg ut uten skader.

De to som befant seg i leiligheten da det begynte å brenne kom seg ut uten skader. Foto:

En kvinne og et barn slapp unna uten alvorlige skader da det brøt ut brann i leiligheten deres på Tangen i Drammen tirsdag kveld.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Det var like før klokken 19 at nødetatene fikk melding om brann i en boligblokk i Havnegata.

Da brannvesenet kom fram til stedet veltet det røyk ut av en leilighet i 4. etasje.

Røykdykkere tok seg raskt inn i leiligheten og fikk slukket brannen. De gjennomsøkte også leiligheten uten funn av personer.

Innsatsleder i politiet, Geir Bodahl opplyser at det oppholdt seg to personer i leiligheten da brannen brøt ut. En kvinne og et barn.

– Kvinnen tok barnet på armen og løp ut av leiligheten da de oppdaget brannen. Begge er sjekket av ambulansepersonell, men er ikke alvorlig skadet.

Matlaging

Bodahl opplyser videre at brannen oppsto i forbindelse med matlagingen. Enten ved tørrkok eller at fettet på ovnen tok fyr.

– Brannvesenet fikk raskt kontroll, og brannen ble avgrenset til kjøkkenet, sier han.

Politiet oppretter sak.

Banket på hos naboene

En beboer opplyser til Drammens Tidende at det var tykk røyk i oppgangen og at det veltet røyk ut av vinduet til den aktuelle leiligheten.

Vedkommende fikk varslet sine naboer, slik at alle kom seg ut av blokka. Totalt ble tre personer sjekket av ambulansepersonell etter å ha pustet inn røyk.

Foto:

To personer slapp fra det uten skader da det begynte å brenne på et kjøkken i en leilighet i Havnegata tirsdag kveld.

To personer slapp fra det uten skader da det begynte å brenne på et kjøkken i en leilighet i Havnegata tirsdag kveld. Foto:

Foto:

Foto:

Foto:

Artikkeltags