Nyhetene sjokoladehungrige vil elske

KNIPPE SØTE NYHETER: Sjokolade kommer i alle varianter, men mest med søtt og salt i februar. Foto: Brynildgruppen/Mondelez/Cloetta/Orkla
Lakris og salt er den nye store trenden i sjokoladeverdenen.
(Drammens Tidende) NETTAVISEN: Februarvinduet er åpnet i butikkene. Det betyr en rekke nyheter for deg og meg å smatte oss igjennom. I hvert fall til neste år når noen av dem fyker ut igjen – slik som disse meieriproduktene fra Tine, Q og Fjordland.
Sjokolade-elskere vet at sjokolade ikke bare er sjokolade. Den store trenden med lakris og sjokolade fortsetter, men nå er det ikke kun i «eksklusive former», men i hylla nær deg.
Dessuten leverer flere nøtteprodusenter i år varianter med sjokolade. Salt og søtt med andre ord.
LES OGSÅ: Studie: Sjokolade er den beste medisin mot hoste
Her er noen av nyhetene som kommer:
NIDAR:
Lakrisgutta storplate: En sjokoladeplate fylt med myk, salt lakris.
Lakrisgutta sjokoladebar: salt lakris kombinert med søt sjokolade i en mindre varant av storplaten.
Smash! App-app-app: Smash! Lanserer en helt ny sjokoladebar
Nidar Favoritter Melkesjokolade: Nidar Favoritter lanserer ny pose med den nye melkesjokoladen fra Nidar.
FREIA:
Melkesjokolade salt lakris: Dette er en av Freias store sjokoladeplater. Den innehar biter av salt lakris. Denne kommer kun hos Rema1000 og er en såkalt «limited edition»
Melkesjokolade Smil: Denne store sjokoladeplaten kombinerer både karamellfudge slik vi kjenner den fra Smil og havsalt.
Premium Pistasj: I serien 70 % kommer denne mørke sjokoladen kombinert med pistasj.
CLOETTA:
Center: Center-sjokoladen fra Cloetta kommer nå i en 50 gram bar
Pops original: Pose med maispuffer trukket med melkesjokolade
Pops sjokoladeplate: Dette er en melkesjokoladeplate med biter av krokan og kjeks.
MINDE SJOKOLADE:
Nøttekos - peanøtter med havsalt og sjokolade
Navnet til denne nye nøttesjokoladen fra Minde sier vel seg selv. Denne kommer både i nøtteblanding og peanøtter - trukket med melkesjokolade og med en dæsj havsalt.
LES OGSÅ: Bestemor tok feil: Slik får du den beste fiskemiddagen