Disse skal spille på Plenen på Strømsø Torg: – Et enda sterkere program

ET ENDA STERKERE PROGRAM: Artistslippet for årets minifestival er nå klart. Daglig leder i Frukt & Grønt, Jon Christian Thomassen mener at programmet i år er enda sterkere.

ET ENDA STERKERE PROGRAM: Artistslippet for årets minifestival er nå klart. Daglig leder i Frukt & Grønt, Jon Christian Thomassen mener at programmet i år er enda sterkere. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I fjor ble Plenen arrangert for første gang. Nå er artistslippet for årets minifestival klart.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: 23.–25. august er det igjen klart for Elvefestivalen. Hvis du tar turen over brua kan du få med deg den grønne gratisfestivalen Plenen på Strømsø Torg.

Det var i fjor at konserten ble arrangert for første gang. Da opplevde rundt 1500 publikummere det arrangørene beskriver som en suksess. De er nå klare for å sette i gang konserten for andre året på rad.

Restauranten Frukt & Grønt er arrangør i samarbeid med Romfarer United og Byen vår Drammen.

Disse artistene er klare for å stå på scenen:

  • Daniel Kvammen
  • Torgeir Waldemar
  • Maria Solheim
  • Fredrik Høyer/Bendik Baksaas
  • Karethe Eriksen

ARTISTSLIPP: Maria Solheim er en av artistene til Plenen 2019.

ARTISTSLIPP: Maria Solheim er en av artistene til Plenen 2019. Foto:

Ønsker mer liv på Strømsø-siden

– Etter suksessen i fjor er det utrolig morsomt å kunne presentere et enda sterkere program i år, sier daglig leder Jon Christian Thomassen hos Frukt & Grønt i en pressemelding.

Arrangørene opplyser at de i år også ønsker mer liv på Strømsø-siden enn i fjor.

– Målet med Plenen er å skape en god møteplass med roligere atmosfære og en litt annen profil enn resten av Elvefestivalen. Sceneområdet er også unikt. I fjor besto det av to containere plassert oppå hverandre, der den øverste fungerte som scene og den nederste til salg av mat og drikke, sier Thomassen.

Programmet er for både små og store på dagtid, mens det er mer for de voksne på kvelden. Konserten varer fra klokken 17–23 på fredag og fra klokken 12–23 på lørdag. På søndagen kan du kjøpe mat og drikke på festivalområdet.

LES OGSÅ:

Artikkeltags