Må parkere søppelbilene

Denne søppelbilene ble stående på tvers i Finn Blackstads vei.

Denne søppelbilene ble stående på tvers i Finn Blackstads vei. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er ikke bare busser og biler som blir rammet av snøkaoset tirsdag. Nå må også søppelbilene til Rfd innstille arbeidet.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMENSDISTRIKTET: Det opplyser renovasjonsselskapet i en pressemelding.

– Renovatørene gjør sitt aller beste for å kjøre sine ruter. Men nå er det så store snømengder at brøytebiler har problemer med å få fjernet snøen, og busser og biler står. Da er det også uframkommelig for våre renovasjonsbiler, forteller Marianne Holen, kommunikasjonssjef i RfD.

Hun forteller at søppelbilene vil sendes ut på veiene igjen straks det er forsvarlig.

– Hvis snøfallet avtar og veier blir fremkommelig, vil renovatørene starte opp arbeidet i morgen. Forsinkelsene gjør at vi er en-to dager etter planlagt henting. Alt mannskap og biler vil imidlertid settes inn for å ta igjen forsinkelsene, og vi håper å være à jour i løpet av uka.

Rfd dekker cirka 85.000 husstander og 5.000 hytter i Drammen, Hurum, Lier, Modum, Nedre Eiker, Røyken, Sande, Svelvik og Øvre Eiker.

Holen oppfordrer alle til å måke rundt avfallsbeholderne.

– Husk å måke en bredere sti enn bredden på avfallsbeholderne for at de skal kunne trilles fram, og børst snø av lokket. Da kan renovatøren få hentet avfallet renovasjonsbilen kommer, sier Holen.

LES OGSÅ: Ser det sånn ut blir ikke søpla hentet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken