Gå til sidens hovedinnhold

Flere trær falt over strømledninger

Artikkelen er over 4 år gammel

Trær har falt over veiene mange steder i distriktet. Det jobbes på spreng for å fjerne trærne fra veibaner og strømledninger.

(Drammens Tidende)

BUSKERUD: Natt til onsdag har det falt trær over mange veier i distriktet.

– Det har vært en gjenganger denne natten. Det har kommet noen ordentlige vindkuler. Det har også kommet mye vann, så det kan være at løse masser har bidratt til at trærne har falt, sier Christian Gulli, operasjonsleder i søndre Buskerud.

På Vestsideveien i Lier, retning Egge, falt et tre over veien. Politiet opplyser at treet lå trafikkfarlig til. Like etter 5.30 skal dette treet være fjernet fra veibanen.

Også på Ringeriksveien, Astølsvingen, falt et tre over veien.

– Der er det også strømledninger. E-verket holder på for å få fjernet treet, og veien skal være åpen om kort tid, sier Gulli like etter 5.30.

Ingen skadd

På Svelvikveien, like ved pukkverket i Svelvik, har et tre falt over veien. Vegvesenet er varslet, og skal sørge for at treet fjernes.

På Modumveien i Sylling falt et tre over vei og strømkabler. E-verket er varslet.

– Den siste meldingen vi fikk om trær som har blåst ned, var fra Konnerud. I Konnerudgata, like ved Statoil-stasjonen på Konnerud, falt et tre over veien, sier Gulli.

Ingen personer skal ha kommet til skade som følge av alle trærne som har blåst ned i løpet av natten.

Båt slitt seg løs

Også på havet har båtene fått kjenner på kreftene i vinden. En 40 fot Bavaria seilbåt har slitt seg løs på Holmsbu.

Den står på kjølen ved Isrenna. Politiet opplyser at de har funnet eieren, en mann fra Oslo, men har ikke fått tak i ham.