Årsmøte og merkeutdeling

På bilde ser vi : 1. rekke fra v. Inger Amundsen, Borgny Larsen, Ragnar Gravdahl, Inger Lise Pedersen, Gro Wilhelmsen. Bakre rekke fra v. Karin Elstad, Nina Lillejord, Hilde Engen, Torill Kvamme, Karin R. Johansen.

På bilde ser vi : 1. rekke fra v. Inger Amundsen, Borgny Larsen, Ragnar Gravdahl, Inger Lise Pedersen, Gro Wilhelmsen. Bakre rekke fra v. Karin Elstad, Nina Lillejord, Hilde Engen, Torill Kvamme, Karin R. Johansen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble den 25.januar avholdt årsmøte i Fagforbundet Nordre Vestfold.

DEL

Leder av lokalforeningen, Hege Anita Ulstein, ønsket velkommen og takket for godt frammøte. Det var 37 fremmøtte. Fagforbundet nordre Vestfold består av 358 medlemmer fra Sande kommune og 308 medlemmer fra Svelvik kommune (yrkesaktive og pensjonister/uføre).

LES OGSÅ: Ledigheten kraftig opp

Nytt i nordre Vestfold

Fra 2020 vil Sande danne en ny kommune sammen med Hof og Holmestrand og Svelvik vil gå sammen med Drammen og Nedre Eiker til en ny kommune. En av de viktigste sakene på dette årsmøte var å ta stilling til hva som videre skal skje med vår lokalforening.

Forslaget om at Fagforbundet i Sande, Holmestrand og Hof sammen danner et interimsstyre fra 2017 og tar sikte på sammenslåing fra 2018 ble enstemmig vedtatt. Fagforbundet Holmestrand Hof har vedtatt det samme på sitt årsmøte.

Svelvik mot Drammen

Forslaget om at Fagforbundet i Svelvik skal jobbe for å danne et interimsstyre med Fagforbundet Drammen fra 2017 og endelig sammenslåing i 2018 eller 2019 ble vedtatt.

I etterkant av årsmøte ble det foretatt merkeutdeling. De som har 25 års medlemskap i Fagforbundet mottok sølvmerke og de som har 40 åre medlemskap i LO mottok gullmerke.

LES OGSÅ: Eiendomshandelen i januar

Artikkeltags