Dolly Parton og Donald Trump på ville veier

Disse to altetende damene har forsvunnet fra Øvre Svelvik. Dersom noen får de på besøk er de heldige, for de tar gjerne en brunsnegle eller fem.

Disse to altetende damene har forsvunnet fra Øvre Svelvik. Dersom noen får de på besøk er de heldige, for de tar gjerne en brunsnegle eller fem. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den tidligere Top Model-deltakeren Benedicte Haugaards moskusender har forsvunnet.

DEL

Haugaard kjøpte to ender fra Vikersund i midten av mai, men da hun våknet mandag var de borte. Sammen med samboeren kjøpte de huset i Lalla Carlsens vei i Øvre Svelvik i februar, og har brukt en del penger på hagen. Da ble de altetende moskusendene løsningen for å beskytte investeringene mot brunsnegler.

– Jeg fikk flere anbefalinger om å gå til innkjøp av ender for å holde sneglbestanden nede, og plutselig var jeg på vei til Vikersund på ande-shopping. Tre moskusender ble med hjem i en pappeske i baksetet på cabrioleten, forteller Haugaard.

Endene går fritt i Haugaards hage, der de også har en andedam.

– Ifølge endenes tidligere eier har de ikke forsvunnet før. De er hjemmekjære, og den forrige eieren forteller at den måneden de nå har vært hos oss skal være nok til at de kommer hjem til kveldsforingen.

Haugaard er klar over at endene kanskje ikke har forsvunnet av egen fri vilje.

– De flyr ikke langt, så det er mulig de har blitt tatt av et dyr. Men vi får håpe de kun er ute på tur.

Haugaard vil gjerne at noen kontakter henne på 466 21 018 dersom de ser endene.

– De skiller seg ut fra andre ender, for de er mye større og har andre farger. Dersom du observerer dem er trikset å gi dem litt mais, forteller Haugaard.

Benedicte Haugaard har nylig flyttet til Svelvik, og var i 2016 deltaker i realityprogrammet Top Model.

Benedicte Haugaard har nylig flyttet til Svelvik, og var i 2016 deltaker i realityprogrammet Top Model. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken