Det har vært en spennende vinter og vår for oss i arrangementsgruppa med alle forberedelsene.

Fire kor som skulle settes sammen, øvelseslokaler og ikke minst øvelsesdager som passer for flest mulig. Dansen ble øvd inn med en liten bukett deltakere i starten og etter hvert ble det flere med på laget. Det er nettopp veien fram til 21. juni som har vært målet hele tiden. Mange innbyggere som har tatt utfordringer, vært med i forberedelsene, øvd sanger, fått nye bekjentskap og bygget nettverk. Takk til dere alle sammen som tok utfordringen.

LES OGSÅ+: Stående ovasjoner til Buicken

Vi to pensjonerte kulturarbeidere som med skrekkblandet fryd og glede tok oppgaven for Svelvik kommune med å være festansvarlig. Vi vil takke alle som har heiet på oss underveis. Håper at riktig mange gleder seg over elevenes 811 fargerike vimpler som vaier og pryder sommeren i Svelvik, barnehagebarnas håndtrykk som pynter opp et område som ikke har vært blant det peneste.

 

Vi takker spesielt Juve næringspark for støtte og hjelp til å rigge en festplass, BMC med fundament til scene, Svelvik Maskin v Håvard Hellum for hjelp til å løse alt vi trengte av strøm og rullestolrampe, Floriss med vakker pynt på scenen og ikke minst kommunens egen vaktmestergruppe som hjalp oss på best mulig måte.

LES OGSÅ+: Klart for ny konsert med Operagutta

Frivillig og begeistret

Vi har heldigvis hatt profesjonelle med oss underveis, Christin og Pål Prøis, Maria B Voss har levert alt de lovet og mer enn det, de er Stolte Svelvikinger og utrolig gode støttespillere. Frivillige og begeistrede Annette Stenseng, Svenn Oddli og Runar H Olsen (Terje Torkilsen stedfortreder 21. juni) og ordfører Andreas kunne vi ikke klart oss uten. Sammen har de gjort det mulig med fremdrift og støtte og på selve dagen var de jo helt prima.

For oss var det viktig å bevise og vise fram at vi har alle de flinke folkene har vi her i Svelvik. Til og med lille Sonjas Konditori bakte alle kakene som ble servert på Festplassen, over 1000 personer ble servert.

Foreninger som vi særlig vil takke er Svelvik Musikkorps, Nesbygda Brass, Svelvik Røde Kors, Batteriøya Vel, Svelvik Rotary, Svelvik Vokalis, Svelvik Mannskor og Svælvika Linedans. Uten dere ville det vært vanskelig å lage innbyggerfesten.

Stolte Svelvikinger,

Linda Vestgarden og Hilde Holm.