Mye tyder på at det blir et flertall for hjortedrift

Bakgrunn: Sverre Isaksen fikk i februar avslag på konsesjon til hjorteoppdrett på gården hans Søndre Ebbestad. foto: Emma huisman moskvil

Bakgrunn: Sverre Isaksen fikk i februar avslag på konsesjon til hjorteoppdrett på gården hans Søndre Ebbestad. foto: Emma huisman moskvil Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

De Uavhengige (DU) vil foreslå et ekstraordinært møte for å behandle klagen på vedtak om hjortedrift på Søndre Ebbestad gård.

DEL

MeningerAv forskjellige årsaker var De Uavhengige (DU) representant ikke tilstede på møtet i Kultur og Byutviklingsutvalget da saken til Sverre Isaksen ble behandlet. Resultatet ble som kjent at søker fikk avslag på hjortedrift på sin eiendom.

Vi er kjent med at det er sendt inn klage som vil bli behandlet i utvalget.  De Uavhengige (DU) vil ta kontakt med leder av utvalget og foreslå ekstraordinært møte så raskt som mulig for å behandle klagen. Mye tyder på at det blir et flertall for hjortedrift, men skulle det mot formodning bli flertall mot, kan saken bli overprøvd hos Fylkesmann.

Vi håper det blir satt sluttstrek for saken ved klagebehandling i Kultur og Byutviklingsutvalget. De Uavhengige (DU) vil vurdere i behandlingen av saken å ta noe hensyn til naboenes bekymring og foreslå en liten justering på området i Mølledalen.

LES OGSÅ: Fikk nei til hjorteoppdrett: – Da starter jeg heller med gris, og det lukter enda mer

LES OGSÅ: Har sagt opp leieavtalen med kommunen om lysløype

LES OGSÅ: Grunneier: – Stenger lysløypa for resten av sesongen 

LES OGSÅ: Grunneier åpner lysløypa igjen

Artikkeltags