En ny digital løsning

APP: Finn den informasjonen du trenger, sier kommunikasjonsrådgiver i RfD, Marte Brændsrud. Pressefoto

APP: Finn den informasjonen du trenger, sier kommunikasjonsrådgiver i RfD, Marte Brændsrud. Pressefoto

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Nå får innbyggerne i Svelvik og Drammensregionen en ny og forbedret varslingsapp for avfallshenting.

DEL

Den nye appen som RfD lanserer i disse dager gir et varsel kvelden før avfallet hentes.

– Vårt mål er å tilby gode digitale tjenester til innbyggerne, slik at det skal være så enkelt som mulig å finne den informasjonen de trenger, sier kommunikasjonsrådgiver i RfD, Marte Brændsrud.

Min renovasjon

Den nye appen «Min Renovasjon» er nå tilgjengelig for innbyggerne i hele Drammensregionen. Her kan du få varsel om hentedager rett på telefonen, i tillegg til informasjon om åpningstider på gjenvinningsstasjonene og sorteringsinformasjon.

– Med den nye appen kan du få et varsel kvelden før du for eksempel skal sette ut plastsekken eller trille fram beholderen. I tillegg finner du blant annet oversikt over dine hentedager, åpningstider på gjenvinningsstasjonene og en enkel sorteringsguide. Dette er en stor oppgradering sammenlignet dagens løsning, og jeg anbefaler alle å laste ned den nye appen allerede nå, fortsetter Brændsrud.

LES OGSÅ: Hjelp til bedriften

Gammel app fases ut

RfD har fram til nå hatt en egen app for hentedager. Denne appen fases nå ut slik at det i fremtiden kun vil være «Min Renovasjon» som vil ha varsel om hentedager.

– RfD var tidlig ute med tilbud om varslingsapp til innbyggerne, men det har skjedd mye på teknologisk utvikling siden den ble lansert. Den nye appen har bedre og mer stabil teknologi. I løpet av året kommer derfor den gamle appen «Hentedager» til å forsvinne. Den er det bare slette, og laste ned den nye appen «Min Renovasjon», så er du fortsatt sikret varsel kvelden før renovatøren kommer hjem til deg og henter avfall, oppfordrer Brændsrud.

Digital oppgradering

Oppgraderingen til «Min Renovasjon» vil gi en sikrere og mer stabil digital varslingstjeneste til innbyggerne i Drammensregionen.

I tillegg markerer dette et veiskille for RfD gjennom at all informasjon om hentedager vil nå være digitale.

– Innbyggerne i Drammensregionen forventer gode digitale løsninger. Lanseringen av «Min Renovasjon» møter dette behovet. Men selv om vi nå blir heldigitale, har vi selvfølgelig forståelse for at det ikke er alle som har mulighet til å benytte seg av disse. Hvis så er tilfelle, så anbefaler jeg å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon. De vil hjelpe til, avslutter kommunikasjonsrådgiver i RfD, Marte Brændsrud.

Lindum tar imot båtvrak 

Artikkeltags