Samlet inn over 15.000 kroner til grendehuset

Rolf Haugerud, Pål Marius Christiansen Brun, Renate Borg og Hilde Høistakli er det nye husstyret ved Nesvang grendehus

Rolf Haugerud, Pål Marius Christiansen Brun, Renate Borg og Hilde Høistakli er det nye husstyret ved Nesvang grendehus Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Med de nye midlene kan husstyret i Nesvang grendehus starte opp barne- og ungdomsklubb fra høsten av.

DEL

Det nye styret på Nesvang grendehus begynte i mai å ruste opp ungdomshuset, med mål om å starte opp ungdomsklubb igjen.

Huset har de siste årene blitt noe forsømt, og det nye styret fortalte i mai at de var avhengige av å samle inn penger og ressurser for å få huset opp på beina igjen.

– Siden grendehuset ikke er kommunalt får vi ikke penger av kommunen til å drifte det. Derfor er vi avhengige av folk sin gavmildhet og villighet til å ta i et tak, sa det nye husstyret bestående av Rolf Haugerud, Pål Marius Christiansen Brun, Renate Borg og Hilde Høistakli til lokalavisa i mai.

Styret styret startet da en innsamling som skulle vare en måned, med mål om å få inn 50.000 kroner. En så stor sum ble det nå ikke, men da innsamlingen ble avsluttet søndag kveld hadde de fått inn 15.710 kroner.

61 givere bidro til innsamlingen, men det er ikke bare penger husstyret er takknemlige for å få. De har også mottatt en flott pinkikkbenk og en prosjektor.

– Vi er kjempefornøyde. Vi kom et lite stykke på vei til målet, og pengene vi fikk inn skal gå til å starte opp barne- og ungdomsklubber fra høsten av. Det er første prioriteten. Vi kommer også til å søke midler fra interesseorganisasjoner som støtter ungdomsarbeid, sier Renate Borg.

Artikkeltags