Gå til sidens hovedinnhold

Det rapporteres om greie skiløyper i Svelvik

Artikkelen er over 8 år gammel

Selv om romjula har vært preget av varme og regnvær, rapporteres det om fortsatt gode forhold for langrennsløpere i Svelvik.

Morten Kravik har gode rapporter og komme med for de som er glad i å gå på langrenn. Tross mye regn og varmegrader, og så å si bart nede i «lavlandet». Meldes det om fortsatt greie forhold inne i Svelvikmarka.
- Snømåleren ikke så langt fra Appelsinhaugen viser cirka 50 cm 3. jan 2013.
Dermed er det all grunn til å se fram til fine turer i Svelvikmarka både i de preparerte løypene og ellers, forteller Morten Kravik som har sendt oss disse bildene.

Ifølge løypetelefonen 815 50 690 så ble det den 3. januar kjørt nye spor på Skallandjordet, Lysløypa og Båsenløypa i Svelvik. Arne Repp opplyser at det på jordet er gode forhold. Litt isete i lysløypa, men stort sett bra. Båsenløypa er også helt grei, litt overvann, og noe stein.
På Berger ble det også kjørt nye spor i lysløypa den 3. januar og det rapporteres om gode forhold. De skal også i løpet av fredag kjøre løypa ved Langmyr og Trestikle. Det meldes om noe overvann, særlig ved skavanken, ellers gode forhold.

Kommentarer til denne saken