Gå til sidens hovedinnhold

Her skal du finne absolutt alt om Svelvik!

Artikkelen er over 9 år gammel

Forventningene er uttalt skuhøye, det gjør ikke arbeidspresset ôg stresset mindre for kvinnen bak dette prosjektet, Gunn Beate Reinton Rulnes. I det siste har det gått med mange seine kveldstimer og helger for å få det hele på plass innen fristen hun selv har satt seg. Svelvikportalen.no skal vise vei til nær sagt alt det som finnes i kommunen vår.

Foruten å tjene rollen som et slags „oppslagsverk“ om Svelvik, så har Reinton Rulnes også tatt mål av seg til å lage et samlingspunkt, ja nettopp; en portal der all mulig informasjon om Svelvik legges ut. Dette vil ikke minst kunne ha stor betydning også for folk utenfor kommunen. Kanskje de vurderer å flytte hit, eller lar seg „overtale“ når de ser alt hva som finnes her, eller den henvender seg til næringslivsaktører som vurderer nye lokaliteter. - Det er i grunnen bare fantasien som begrenser alt hva som kan komme med i en slik portal.

OVERRASKET

- Jeg er kanskje selv den første til å bl overrasket over mangfoldet i Svelvik kommune, det være seg om man befinner seg i Nesbygda, i sentrum av kommunen eller på praktfulle Berger med Parken, fabrikkbolig- ene for ikke glemme Fossekleiva. Faktisk visste jeg ikke en gang om det, og har flere ganger opplevet å bli stående som et spørsmålstegn når noen fortelle om hva som skjer hvor, som om dette var noe „alle“ vet om. For en tilflytter er det ikke noe selvsagt i slikt, forteller Gunn Beate Reinton Rulnes som til daglig livnærer seg som frilansejournalist og kommunikasjonsrådgiver.
For tiden er hun bl.a. engasjert av Svelvik kommune i forbindelse med det pågående arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel, og hennes signatur har vært hyppig å se bl.a. her i lokalavisens spalter, som leder for „kjedebrev-aksjonen“ bl.a.

STOR INTERESSE

Allerede før Svelvikportalen.no åpner, har interessen rundt dette tilbudet vært svært stor, både fra næringsliv, kommunal forvaltning og ikke minst et rikt og høyt oppegående foreningsliv. Både i Næringsplanen, som presenteres i disse dager, og i det pågående kommuneplanarbeidet, er det uttrykt store forventninger til hva en slik felles portal kan ha å si for Svelviks fremtid.
- Og det er viktig å få fram; dette er en i aller høyeste grad levende nettside, på sikt finansiert gjennom annonsering, håper jeg, et prosjekt som bl.a. kan bidra til at jeg kan skape min egen arbeidsplass. Noe nytt hver dag, nær sagt, men alt er avhengig av at brukerne også gir tilbakemeldinger, om det er noe de savner, noe det er for lite av, for mye av. Ja du veit sjøl, hva man som leser reagerer på, sier hun til journalisten.
Så med andre ord; fant du ikke din forening eller din virksomhet representert på Svelvikportalen.no i morgen tidlig, så kanskje er det du selv som må gjøre noe, som bl.a. å ta kontakt med Gunn Beate Reinton Rulnes.
Kontaktinfo finner du på www.svelvikportalen.no - fra fredag 1. juni av.

Kommentarer til denne saken