Jonn Gunnar Lislelid overtok klubba i Svelvik!

NY ORDFØRER: Fra og med i kveld er Jonn Gunnar Lislelid, Arbeiderpartiet - Svelviks nye ordfører.

NY ORDFØRER: Fra og med i kveld er Jonn Gunnar Lislelid, Arbeiderpartiet - Svelviks nye ordfører.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Like før klokka 19 i kveld overlot avtroppende ordfører, Knut Erik Lippert, klubba til nykommeren, Jonn Gunnar Lislelid. Det er politisk maktskifte i Svelvik!

DEL

Velgerne har talt, det ble et politisk maktskifte i Svelvik, og nå i kveld ble det også formalisert. Knut Erik Lippert, Høyre som har 12 år bak seg som kommunens ordfører, måtte gi klubba til Arbeiderpartiets Jonn Gunnar Lislelid.
Det var litt sånn høytidelig da formalitetene skulle på plass i det aller første nye kommunestyret i Svelvik, som nå skal regjere fram til 2015. Med valget i frisk erindring, slo pendelen ut for den sosialistiske siden, med sterkt støtte fra sentrum, og dermed var det klart for et maktskifte. Høyre og FrP måtte gi fra seg flertallet, til en samarbeidskonstellasjon som består av Arbeiderpartiet, Venstre, Senterpartiet og KrF.

HANG OPP SITT EGET BILDE

Nå henger han på veggen i kommunestyresalen, sammen med alle sine forgjengere. I likhet med sin forgjenger, Bjørn Andersen, valgte også avtroppende ordfører Knut Erik Lippert å markere sin avgang fra ordførertaburetten - ved selv å henge opp sitt eget ordførerportrett.


Artikkeltags