Strømm idrettslag får kilobetalt

KOM MED TEKSTILER: Strømm Idrettslag og Hofman Renotec har startet med innsamling av tekstiler som skal sendes til mindre privilegerte land.

KOM MED TEKSTILER: Strømm Idrettslag og Hofman Renotec har startet med innsamling av tekstiler som skal sendes til mindre privilegerte land.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Strømm Idrettslag og Hofmann Renotec har inngått et samarbeid om innsamling av tekstiler. Mange grå konteinere vil bli plassert ut i kommunen.

DEL

På mandag kunne Trond Hofman fra Hofmann Renotec plassere ut den første innsamlingskonteineren. Den fikk plass på parkeringen foran Maur i Storgata. Nå vil det fortløpende bli plassert ut container ved Joker Ebbestad, Rimi Skjønheim, Røde Kors huset, Sand Dagligvarer, og en foran Strømmhallen.
- Vi jobber med et samarbeid med Svelvik kommune også, og det skal komme en container ved Nesbygda, forteller avtroppende leder Knut Arild Renstrøm. Han overlater den videre «driften» til den nye lederen i Strømm IL Arild Tollefsen.

BRUK DE SMÅ GRÅ

- Her må vi poengtere at det skal være rent det som puttes oppi. Det er ingen søppelkonteiner dette her. Klær og sko skal blant annet sendes til Polen, Afghanistan og Afrika. Vi tar imot alt av tekstiler, sko tepper og filleryer. Husk bruk den grå konteineren, oppfordrer Trond Hofmann fra Hofmann Renotec.
Det er Strømm Idrettslag som har ordnet med tillatelser hos de enkelte grunneiere til å sette ut konteinere. Hofmann Renotec står for utkjøring og plasseringen. De sørger for innsamling av tekstiler, og at det kommer fram dit det skal.
- Strømm IL får betalt for hvert kilo vi klarer å samle inn.

SAMLER INN LØRDAG
Førstkommende lørdag vil vi stå med en lastebil på tomta ved Juve Næringspark, sånn at vi kan ta unna det første rushet med klær før påskeferien. Vil du være med å støtte opp om Strømm IL så bruk de grå konteinere, oppfordrer Knut Arild Renstrøm.

Artikkeltags